Tekstipainotteinen postaus tälläkertaa:

pollopieni.jpg?t=1248625409

Rakas skannerimme, joka siis sanoutui tuossa taannoin irti tehtävästään kesken skannauksen, rupesi kuin rupesikin taas toimimaan ja ihan yht' äkkiä.

Kun skanneri hajos, ni kokeiltii kaikkee, irroteltiin johdot ja laitettiin takas, asennettiin ajurit uudelleen ja ei mitään reaktiota, rikki mikä rikki...

Nyt sitten eräänä kauniina päivänä kuului koneen käynnistyksen yhteydessä vanha tuttu raksutus, skanneri rupesi itsekseen käynnistymään ja raksuttamaan aivan samalla tavalla kuin toimiessaan...

Suoritettiin koeskannaus, TOIMII!

En tiedä mikä mystinen skannereiden sikaflunssa onnistui ensin hajottamaan skannerin niin, että se teki stopin kesken skannauksen eikä päästänyt pihahdustakaan ja sitten taas toimimaan niin kuin ei mitään.

Pääasia että pikku skannerimme on jälleen tervehtynyt ja menossa mukana, ehkä toi oli vaan joku tilapäinen burn out ja vihje mulle että skanneri ois loman tarpeessa.

Onko kellään muulla kokemuksia skannereiden mystisistä mielialanmuutoksista? 

Oon tässä saanu Ihanaiset Eläväiset - HUUpöllöt johonkin sellaiseen olotilaan jota voisi ehkä kutsua "valmiiksi" (jotain pientä väsättävää asian tiimoilta riittää, kuten sinisen HUUpöllön kuvaaminen (ja mielellään onnistuneesti, kaksi epäonnistunutta kuvausyritystä jo takana... argh että voi olla pieni esine vaikee kuvattava!) sekä parin kangaskassin tekeminen.

 

flowemainos.jpg

Kaivoin myös yli vuosi sitten aloittamani, kesken jääneet "rautalankaviritykset" naftaliinista ja päätin saattaa niitäkin johonkin päätepisteeseen. Hieman vielä uupuu materiaaleja jotta saisin nuo yhdet hippuset valmiiksi, mutta jokseenkin voiton puolella ollaan, kuvata pitäisi tosin nuokin työt (yksi kerrassaan järkyttävä ja epäonnistunut kuvausyritys takana näidenkin kanssa) :)

Eli nyt kun nuo askarteluprojektini ovat sellaisessa välitilassa että eivät vaadi suurin määrin välitöntä työstämistä, niin minulla on vihdoinkin aikaa myös ryhtyä työstämään suurella vaivalla vanhempieni luona skannaamiani Pinja yms. luonnoksia VIHDOIN!

Elättelen myös toiveita että olis vihdoinkin aikaa tarttua myös kynään hetken tauon jälkeen. Paljon ideoita olisi ja niiden toteuttamiselle raivaan kyllä aikaa vaikka väkisin... Oikein huono omatunto kun piirtäminen jäänyt viimeaikoina niin vähälle :(

Huomenna sitten taas takaisin koulun penkille! Olen kyllä jo vähän odottanutkin kouluun paluuta, vaikka toki kesälomallakaan ei ole tylsää ehtinyt tulemaan, päin vastoin! Koulun alkamisesta ja sen tuomista kiireistä huolimatta aion kyllä repiä aikaa runsaaseen piirtämiseen pitkästä aikaa!

Hyvää alkavaa syksyä!