Kahdeksan viikon työharjoittelurupeama on nyt ohi ja paluu takaisin koulun penkille suoritettu. Sain tänään Kraakku -kirjani takaisin sen oltua opettajalla arvioinnissa ja tämän kevään aikana syntyy koulun puitteissa vielä pari kolme liimasidottua kirjaa, joiden kansiaiheet tulevat luultavimmin jatkamaan useissa töissäni esiintyvää lintuteemaa.

Kuvia minulla ei valitettavasti vielä noista kirjajutuista ole, vaikka aivot noiden kuvien suhteen kovasti ideoivatkin. Toivotaan että lopputuloksista tulee sellaiset että ne kehtaa laittaa tänne näytille.

Jottei tämä postaus menisi ihan vaan pelkäksi löpinäksi, niin päätin pyhittää kuvien osalta tämän postauksen luonnoksille, joita vihkoihini on viimeaikoina syntynyt. Jotain säätöjä olen osalle näistä jälkikäteen tehnyt, mutta senverran viimeistelemättömiä ovat jokaikinen, että näistä voinee silti hyvällä omallatunnolla käyttää nimitystä "luonnos"

 


Tässä nyt muutama töhräys... mulla on työn alla nyt noiden kirjajuttujen lisäksi yksi kissakuva, mutta tein hölmöyksissäni siitä niin monta erilaista versiota etten osaa päättää että mitä niistä veisin eteenpäin ja vielä ei siis ole senkään suhteen mitään näytettävää... Lupaan kyllä postailla kissankin tänne näytille heti kun se johonkin suuntaan valmistuu :)