pattern_kattern2.jpg?t=1244937456

KUVIOKISSA - THE PATTERN CAT
Tässä tällainen hiirellä ja Photarilla töherretty tuhrustus, jonka piirsin kuvastamaan tämän päivän tunnelmia (tai jos kelloa katsoo niin eilisen). 

Iäkäs kissamme siis säikäytti meidät slaagin partaalle (lyhyesti: aamulla löysin kissan lähes kolmijalkaisena saunan nurkasta, mutta lääkärissä vaiva todettiin röntgenkuvien jälkeen luultavimmin lihasvenähdykseksi) ja luulimme jo pahinta. Asiat kuitenkin selvisivät ja sitä helpotusta tämä kuviokissa ("The Pattern Cat") symboloi.

Sattumalta löysin tietokoneen syövereistä vielä vanhan, unholaan jääneen, piirtämäni kukkasen, jota en sitten koskaan ollut  viimeistellyt tai laittanut mihinkään esille. Ja niin se kukka löysi tarkoituksensa tässä  kuvassa :)

Kuviokissan idoli on Liisa ihmemaassa -tarinan irvikissa (Walt Disneyn elokuvaversiosta siis). Irvikissan vaikutukset tosin näkyvät lähinnä ehkä ulkonäöllisiltä ominaisuuksissa tai ehkä lähinnä tuona kissan pinkkinä värinä, luonteeltaan tämä kissa on kyllä varmasti kiltimpi ja Irvikissan leveä virnekin puuttuu :D. Irvikissa (ja nimen omaan IRVIKISSA, ei mikään Veijarikissa, mhy) on yksi lapsuuteni parhaiten mieleen jääneistä hahmoista :)

ps. Tää on ehkä kaikista tekstivoittoisin postaus mun sarjakuvablogihistoriassani... Kriittisenä ihmisenä totean että tämä teksti ei sovi yhtään yhteen tuon kuvan kanssa, mutta koen kuitenkin tarpeelliseksi jakaa tämän kuvan taustat teidän kaikkien (tai siis sinun max yhden henkilön siellä) lukijoiden kanssa.