Koska tekemäni kirjat odottavat edelleen (toivottavasti tämän illan aikana tapahtuvaa) kuvaamistaan ja kaikki mahdolliset luonnokset skannaamistaan, niin tässä hieman kuvaa keskeneräisyyksistä.

Tänään tartuin pitkästä aikaa saksiin ja siveltimiin ja rupesin askartelemaan uusia HUUpöllöjä. Tuossa ne nyt pötköttävät pöydällä kuivumassa ja sininen tapaus odottaa vielä yhtä lakkakerrosta päälleen. Nuo saavatkin tuossa kuivua vielä hyvän tovin ennenkuin niiden taakse voidaan kiinnittää rintakoruneulat. :) Tässäpä siis hieman kuvallista todistusaineistoa siitä, että kyllä mä täällä kokoajan jotain teen, vaikka blogin suhteen välillä vietänkin hiljaiseloa.

ps. Mä haluun työhuoneeeen! Haluunhaluunhaluuuuuun! Tuo keittiön pöydillä häslääminen on todella ärsyttävää ja turhauttavaa ja jos vaan olisi mahdollista niin haluaisin pyhittää kaikille askarteluilleni, piirustuksilleni jne. ihan ihkaoman huoneen... Noh, isompaa kämppää odotellessa sitä vaan on tyydyttävä valtaamaan keittiön pöydät askarteluille ja tuolla avokilla siinä on suurin kestäminen. :D