Tässä juuri kuumeisesti pohdin jotta mitä näistä voisin laittaa esille pilaamatta kenenkään jouluyllätystä... Noh, tässä nyt pari viimeaikaista juttua, lisää tulossa kotisivuille (ja myös tänne blogiin) piakkoin,yritän ihan tosi ehtii kotisivujen päivitykseen viikonlopun aikana!

Tänään mulle tulikin ekstra koulupäivä ja nettisivujenpäivitystöitä siihen päälle, joten nämä uusien tekeleiden esittelyt jäävät minimalistisemmiksi kuin mitä alkuun suunnittelin, mutta kuten sanottu, viikonlopun aikana yritän ehtiä korjata asian.

Tämä kirjottaminen on muuten haastavaa, kun kissa makaa tietokonepöydällä näytön ja näppiksen välissä ja huitoo tassulla sormia kun yrittää kirjottaa:D 

Noniin ja itse asiaan:

Tämä lintunen (KOlibri) tulee síis seikkailemaan "joulukuvastossani" jonkin verran...
Sanokaa ny pliis että se näyttää ees linnulta..
. Voin vakuuttaa että tulette tässä joulun aikana kuulemaan vielä tästä tirpasta...  Tämä kuva on niin pienikokoinen tässä näytöllä että yksityiskohdat jäävät paitsioon...

 On myös tapahtunut vähän muutakin kivaa jouluun liittyvää, mutta siitä uskallan puhua tarkemmin vasta tiistaina, kun koko skenaario selviää :) Palaan asiaan.